Apropiindu-se Halloween, vă sugerăm să vă dotaţi cu câteva sticle de vin Ştirbey pentru a scăpa mai uşor de atacurile stafiilor – o recomandare deja sugerată acum peste 100 de ani de o reclamă veselă din revista „Furnica“.

25

 

Vă invităm să vă inspiraţi în acest scop din lista noastră de vinuri de colecţie, adunate în arhiva noastră în ultimii 12 ani. În anexă, dar şi în magazinul nostru online, pe pagina www.stirbey.ro/products-page/vinuri-colectie, găsiţi o selecţie de vinuri, în cantităţi limitate, din recoltele noastre anterioare, începând cu 2003.

Din când în când, facem o călătorie în timp şi degustăm câte o sticlă din această colecţie, reintrăm în amintirile din anul respectiv – evenimente de familie, călătorii, succese, bucurii şi momente mai triste – şi retrăim din nou provocările impuse de natură pentru recolta respectivă. Şi, bineînţeles, urmărim şi evoluţia calitativă a vinurilor în cursul învechirii.

Bineînţeles, nici vinurile noastre nu au o viaţă eternă, şi se poate întâmpla ca o sticlă sau alta să fi cedat în faţa obstacolelor bătrâneţii. Dar, în principiu, am testat toate vinurile oferite aici, şi ne bucurăm că vă putem oferi o selecţie de vinuri care – cu forţa şi rezistenţa iminente unui produs natural – încă nu au depăşit vârful calitativ în evoluţia lor.

30 octombrie 2015 / Jakob şi Ileana Kripp