Cum pantofii servesc la plimbare, patul la dormit sau furculiţa la mâncare, Spumantul ne ajută la conversaţie.

Ne putem plimba foarte bine şi desculţi, dormi pe pământul gol şi mânca cu mâinile, la fel cum putem trăi şi fără a vorbi, şi fără a ciocni un pahar.

Dar celui căruia îi place conversaţia îi recomandăm Spumantul, deoarece – spre deosebire de alte vinuri – nu intră în argumente, se ţine discret şi savant deoparte, ca să înflorească fără obstacole bucuria, pasiunea sau excitarea.

Vă sugerăm pentru Sărbători să încercaţi acest efect, cu ajutorul celor trei Spumanturi din crama noastră.

Sărbători fericite vă doresc

Jakob şi Ileana Kripp

Spumant Extra Brut : Vinificat din struguri de Crâmpoşie, al căror caracter proaspăt şi vesel se reflectă şi în produsul final, obţinut prin metoda tradiţională “Champenoise”, cu 30 de luni de învechire pe drojdie, în sticlă: se adaptează perfect la orice socializare, deschizând uşile pentru conversaţie.

Spumant Rosé Brut : Vinificat din struguri de Novac, conform metodei tradiţionale, cu 26 de luni pe drojdie, în sticlă, cu un buchet de fructe proaspete şi un echilibru elegant în gură, se oferă ca însoţitor de peşte afumat, şuncă crudă sau paté de ficat de gâscă sau de raţă.

Spumant Etichetă Albă : Regele Spumanturilor din gama noastră, din Fetească Regală, cu un corp bogat, şi arome complexe şi armonioase, care rezultă din învechirea pe drojdie, în sticlă, de 48 de luni – foarte aproape de un Champagne adevărat, şi demn de a însoţi orice dineu festiv. Vă garantăm că va ţine conversaţia inspirată şi creativă până la ultimul fel!

 

Spumant pentru conversatie