Transport si livrare

Comenzile dvs. pot fi livrate pe tot teritoriul Romaniei. Livrarea se face prin curierat rapid la adresa indicata de dvs. in formularul de comanda. Pe colet va fi mentionat numele dvs. si numarul de telefon pentru a putea fi contactat in cazul in care nu sunteti la adresa in momentul livrarii.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 400 RON se percepe o taxa fixa de transport de 40 RON, indiferent de localitatea de livrare.

Pentru comenzile cu o valoare de peste 400 RON transportul este gratuit.

Termenul de livrare al comenzilor efectuate prin magazinul online (https://stirbey.com) este de 2-5 zile.

In cazul primirii de produse afectate de conditiile de transport, orice reclamatie va fi transmisa prin e-mail in temen de 24 ore de la receptionarea produselor. Va rugam sa verificati produsele in prezenta reprezentantului firmei de curierat si sa reclamati eventualele daune la tel: 0741 241 979 sau e-mail: office@stirbey.com.

 

Politica de retur

Aveti dreptul de a solicita returul produselor comandate in termen de 14 zile de la primirea lor prin serviciul de curierat partener, contravaloarea comenzii fiindu-va restituita integral, in cazul indeplinirii conditiilor de mai jos.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor cad in sarcina cumparatorului.

Conditiile necesare pentru acceptarea returului:

– sticlele nu au fost desfacute

– ambalajul in care au fost impachetate sticlele (cutii de 6 sticle /3 sticle /2 sticle /1 sticla) se afla in starea in care au fost livrate.

– nu exista daune provocate de cumparator asupra componentelor de imbuteliere, etichetare si capisonare ale sticlei.

– cumparatorul detine documentele contabile care au insotit produsele achizitionate

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati

0741 241 979

e-mail: office@stirbey.com.