Termeni si conditii

Aplicabilitate si Drepturi de Autor

SC AGRICOLA STIRBEY SRL in calitate de autor, proprietar si unic administrator al site-ului stirbey.com, beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor conform legislatiei romane si internationale. Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra in calitate de utilizator si SC AGRICOLA STIRBEY SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului stirbey.com. In lipsa altor prevederi site-ul stirbey.com si continutul sau care include dar nu se limiteaza la imagini, fotografii, ilustratii, animatii, clipuri audio/video si texte sunt proprietatea SC AGRICOLA STIRBEY SRL. Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica tuturor sectiunilor publice sau private ale site-ului stirbey.com.

 

Definitii

In cadrul acestui regulament de utilizare vor fi folositi urmatorii termeni:
– “stirbey.com”, “site-ul”, “noi”, reprezinta firma SC AGRICOLA STIRBEY SRL si serviciile sale oferite prin intermediul site-ului stirbey.com. Domeniul stirbey.com este detinut de catre SC AGRICOLA STIRBEY SRL.
– prin “Utilizator”, intelegem toate persoanele fizice sau juridice care acceseaza site-ul Stirbey.com indiferent de scop.
– termenul “Membru” reprezinta un utilizator al site-ului stirbey.com care a acceptat sa se inregistreze pentru a beneficia de facilitatile oferite de acest serviciu.
-temenul “Client”, reprezinta persoanele fizice sau juridice, care doresc sau au achizitionat deja produse prin intermediul stirbey.com.
– termenii “Regulament”, “Acord”, “Contract”, “Termeni si conditii”, sunt folositi pentru a desemna prezentul acord de utilizare a site-ului stirbey.com.
– termenii “Datele Inregistrate”, “Datele Utilizatorului”,”Informatii personale” reprezinta orice informatie trimisa voluntar site-ului stirbey.com de o persoana fizica sau juridica, in orice arie publica sau privata a site-ului, sau prin orice mesaj e-mail sau fax.

 

Acceptarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare

Site-ul stirbey.com, produsele si serviciile va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul acord. Accesul, vizitarea si utilizarea oricaror facilitati oferite de site-ul stirbey.com se supune Politicii de Confidentialitate si Termenilor si Conditiilor de Utilizare, motiv pentru care va recomandam sa accesati periodic aceste sectiuni ale site-ului. SC AGRICOLA STIRBEY SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor acorduri fara o notificare prealabila. Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de Utilizare se aplica pentru oricare din sectiunile acestui site si pentru orice vizitator, deci in cazul in care nu agreati sa le respectati, nu folositi site-ul stirbey.com, aceste acorduri reprezentand unica conventie dintre SC AGRICOLA STIRBEY SRL si utilizatorii site-ului stirbey.com.

Site-ul stirbey.com si serviciile oferite prin intermediul acestuia va sunt oferite de catre SC AGRICOLA STIRBEY SRL pe principiul “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” si fara nici un fel de garantii exprimate direct sau implicate. Cu toate ca toate demersurile comercial justificabile au fost facute, SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu garanteaza ca informatiile de pe site-ul Stirbey.com sunt complete, corecte sau actualizate. De asemenea, nu garanteaza ca accesul sau utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori, iar serverul pe care este gazduit sau email-urile primite de la acesta nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Dumneavoastra in calitate de utilizator folositi site-ul pe riscul propriu, SC AGRICOLA STIRBEY SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau utilizarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.

 

Drepturi si responsabilitati clienti

Ca utilizator al acestui site aveti dreptul la informare si corectitudine, iar personalul care deserveste acest site va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastra. Cu toate ca informatiile publicate pe acest site au caracter informativ si prezentarile facute pe acest site nu constituie recomandari, personalul specializat al SC AGRICOLA STIRBEY SRL garanteaza pentru recomandarile si informatiile furnizate prin una din metodele alternative de comunicare cum ar fi:

telefon: 0040-751-252272
e-mail: OFFICE@STIRBEY.COM

Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odata inregistrat, aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Pentru a putea deveni membru stirbey.com va obligati sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date adevarate, complete si exacte. Va obligati sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare atunci cand situatia o cere. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, SC AGRICOLA STIRBEY SRL are dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra de pe site-ul stirbey.com si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului stirbey.com. Dumneavoastra sunteti raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastra si de utilizarea propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastra. Sunteti, de asemenea, de acord sa folositi butonul de iesire din contul dumneavoastra cand doriti sa parasiti site-ul. SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala cauzata de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestei prevederi.

Pentru a putea plasa comenzi on-line, datele din formularul de Facturare si Livrare trebuie sa fie corecte, complete si verificabile. In cazul in care nu se respecta aceste conditii exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea se poate face catre o persoana fizica sau juridica din Romania.

 

Drepturi si Obligatii SC AGRICOLA STIRBEY SRL

Conform principiului ca utilizatorul are dreptul la informare ne obligam ca la cererea expresa sa furnizam informatii pentru care putem garanta. In acest sens puteti contacta personalul stirbey.com prin una din metodele puse la dispozitia dumneavoastra: telefon, fax, e-mail. SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu ofera garantii ca serviciile oferite prin stirbey.com vi se potrivesc sau indeplinesc cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp si fara erori. De asemenea, nu garantam ca orice eroare de program va fi corectata. SC AGRICOLA STIRBEY SRL poate, oricand si fara a preciza motivele, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila. Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile stirbey.com, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata.

SC AGRICOLA STIRBEY SRL isi rezerva dreptul sa modifice preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile produselor prezentate pe site fara o notificare prealabila.

SC AGRICOLA STIRBEY SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea unei comenzi, dar are obligatia de a preciza motivele pentru care este refuzata comanda.

Procesul de vanzare – cumparare desfasurat de SC AGRICOLA STIRBEY SRL prin intermediul acestui site este guvernat de legile din Romania, prin urmare SC AGRICOLA STIRBEY SRL are obligatia de a onora orice comanda acceptata.

 

Dreptul de utilizare a materialelor

SC AGRICOLA STIRBEY SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa descarcati copii ale materialelor de pe site-ul Stirbey.com doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. SC AGRICOLA STIRBEY SRL acorda dreptul de utilizare a acestui site si de a trimite catre acesta mesaje, date sau informatii.

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispozitie atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, amenintator, defaimator la adresa SC AGRICOLA STIRBEY SRL sau a unei terte parti. Este interzisa trimiterea catre SC AGRICOLA STIRBEY SRL sau stirbey.com a mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al SC AGRICOLA STIRBEY SRL.

 

Legaturi

Site-ul stirbey.com poate furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata de folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

SC AGRICOLA STIRBEY SRL poate acorda partenerilor o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a crea un link catre pagina principala a site-ului stirbey.com, cu conditia ca acest link nu descrie stirbey.com sau SC AGRICOLA STIRBEY SRL intr-o maniera falsa, gresita sau jignitoare.

 

Securitate

SC AGRICOLA STIRBEY SRL face eforturi sustinute pentru securizarea informatiilor furnizate voluntar sau involuntar in timpul navigarii prin site. Respectarea caracterului privat al informatiilor culese de la utilizatori, inclusiv cele cu caracter personal a condus la crearea si aplicarea Politicii de Confidentialitate.

Calitatea de membru atrage raspunderea pastrarii confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi adresa de mail si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru actiunile desfasurate in contul dumneavoastra. Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, cum ar fi utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea sau copierea de informatii poate atrage anularea contului.

 

Plata cu cardul 

SC AGRICOLA STIRBEY SRL pune la dispoziția clienților magazinului virutal (https://stirbey.com/magazin) posibilitatea de a efectua plata comenzii online, pentru orice produs afișat, prin card bancar, utilizând interfața web disponibilă în pagina de finalizare a comenzii.

 

Confidentialitatea fata de minori

Pentru SC AGRICOLA STIRBEY SRL un utilizator al site-ului stirbey.com este considerat minor daca dintr-o sursa sigura cunoastem ca acest utilizator are mai putin de 18 ani impliniti. SC AGRICOLA STIRBEY SRL nu va vinde produse sau servicii catre minori. Prin structura si complexitatea sa site-ul nu este destinat minorilor. SC AGRICOLA STIRBEY SRL poate incasa contravaloarea unor produse sau servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Minorii pot accesa site-ul stirbey.com doar sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

 

Legislatie

Termenii si Conditiile se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca initial o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere pe cale amiabila, va fi luata in considerare competenta instantei judecatoreasti.

In cazul in care aveti orice fel de nelamuriri sau precizari cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare sau doriti mai multe informatii cu privire la acestia nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele puse la dispozitie: telefon, email, fax.

FAX 0040-31-8176461
MOBIL 0040-751-252272
OFFICE@STIRBEY.COM

 

Cititi si politica noastra de confidentialitate

 

SC Agricola Stirbey SRL
RO13048965
Reg. Com. J40/4958/2000
Str. Mihai Eminescu 29, Sector 1, Bucuresti