Sticle Prince Stirbey

Memoria are căile sale de a întipări cele mai frumoase momente, și nu de puține ori face acest lucru sub formă de gusturi, mirosuri și arome.

Știm cu precizie că am sărbătorit prima coroniță din clasa întâi cu un ecler cu vanilie, la cofetăria preferată, sau că la admiterea la facultate, tata ne-a scos pentru prima oară la o bere și ne amintim exact gustul ei ușor amar.

Poveștile noastre de viață se intersectează, ocazional, și cu povestea vinurilor preferate care devin, astfel, fini observatori ai evoluției noastre și ne sunt alături pentru a sărbători cele mai importante praguri. Poveștile de viață lungă, despre oameni, vinuri și momente fericite, sunt liantul care ne aduce împreună, eveniment cu eveniment, îmbogățindu-ne, completându-ne și oferind sens existenței noastre.

Suntem curioși să descoperim și poveștile dumneavoastră și să ne bucurăm de ele împreună!

 

Lansăm astăzi campania Povești de viață lungă, sub umbrela căreia vom depăna amintiri, lega noi prietenii și invita la dialog oameni dragi care au avut un cuvânt de spus în tot ceea ce înseamnă astăzi vinurile Cramei Știrbey.

Ne dorim mult să începem cu dumneavoastră, cei care ne sunteți alături – unii deja de aproape 20 de ani! -, și să vă provocăm să ne împărtășiți propriile povești de viață lungă în care, poate, vinurile noastre au avut un rol de martor. Vrem să vă auzim și să vă cunoaștem mai bine, să vă descoperim reușitele cu gust de vin de Crâmpoșie fructos și crocant, serile de vară cu aromă de Rosé sau vacanțele de iarnă, în jurul focului, cu gust de Negru de Drăgășani Rezerva.

Vă promitem înapoi o serie lungă de povești spuse la un pahar de vin despre noi, cei care am fost și cei care suntem astăzi.

Suntem încrezători că va fi un exercițiu care ne va umple sufletele de bucurie și ne va aminti, încă o dată, că suntem aici împreună, pentru a ne bucura de cele mai grandioase sau mărunte momente din viață.

Așteptăm cu mare drag poveștile dumneavoastră de viață lungă la adresa de mail stirbey@stirbey.com, până la sfârșitul acestei luni. Ne-am bucura să ne oferiți acceptul ca fragmente din ele să își găsească locul pe canalele noastre de social media.

 

Rămâneți alături de noi în călătoria frumoasă pe care o începem astăzi,

Ileana și Jakob Kripp

Ileana si Jakob Kripp