Crama Știrbey: O poveste de viață lungă

Sunt mai bine de 300 de ani de când vinurile familiei Știrbey duc mai departe tradiția unor soiuri pure, perfect adaptate, de veacuri, la condițiile pedoclimatice ale regiunii Drăgășani. Rețetele se transmit din generație în generație, iar poveștile vinurilor sunt întotdeauna dublate de poveștile celor care, prin munca lor, transformă și astăzi în realitate un vis început în timpul Prințului Barbu Alexandru Știrbey.

Întâlnirea întâmplătoare între Ileana, nepoata prințesei Maria Știrbey, și Jakob Kripp, baron din Tirol, Austria, marchează astfel reînceputul unei povești de viață lungă, despre oameni, vinuri și momente care merită sărbătorite împreună.

Povești de viață lungă – podcastul marca Prince Știrbey

Poveștile de viață lungă se spun, cel mai bine, cu un pahar de vin bun în față.

Mara Coman ne-a provocat la o serie de discuții oneste despre familie, istorie, business și vinurile Stirbey, iar noi ne-am bucurat să acceptăm. Mai mult decât atât, am invitat în cadrul lor și o parte dintre cei mai apropiați parteneri și colaboratori, care ne sunt alături încă de la începuturi.

Rezultatul, zicem noi, reflectă perfect sufletul cramei Stirbey, care a renăscut cu dragoste și continuă să se reinventeze, an de an, păstrând în același timp tradițiile care ne dau identitate.

Evoluția cramei și a vinurilor Știrbey | EP. 5

Horia Cotu, distribuitor al vinurilor Prince Știrbey | EP. 4

Crama Știrbey 2023 versus 1980 | EP. 3

Evoluția vinurilor Știrbey cu Oliver Bauer | EP. 2

Povestea cramei și a vinurilor Știrbey | EP. 1